Forum Sojuszu PLK
Każdy sojusznik ma obowiązek wysłać min. 10 zaproszeń do naszego sojuszu, a następnie napisać nicki zaproszonych na forum... Nie przestrzeganie nowo wprowadzanych zasad będzię surowo karane!!
Tekst Zaprosznia !!
Witam serdecznie.
Zapraszam Cie do sojuszu akademia Polska Armia. Byla nazwa Polska Armia. Jestesmy zorganizowani, moze niezbyt silni jednak mamy mocnych sojusznikow oraz dobra dyplomacje. Walczymy ekonomicznie do momentu, jak trafi sie jakis idiota co nas atakuje. Zywot jego marny, ostatni przyklad: rafdyd. Zapraszam i pozdrawiam.
Sojusznik
to jadołoże:
tommyx2
didek55
jeszko
pikaczu79
galman
jancior
matacz
piter_ka74
centurion30
po_pućku_kibi
Mam nadzieje że ta akcja przyniesie jakiś skutek
Administrator
jak kiedys wyslalem 10 zaproszen to bylo 3 graczy >)
MAM POMYSLA ZEBY COS ZMIENIC MOZE DOBRZE MYSLE MOZE ZLE MAM PROBLEMY NIE MOGE SIE NIMI PODZIELIC A GDYBY TAK NA FORUM KAZDY CO MU NA SERCU LEZY OBOJETNIE CO POWIEDZIAL TO BYNAJMNIEJ SOBIE ULZY BO WIE ZE NIKT PRZECIWKO NIEMU TEGO NIE WYKORZYSTA A SOBIE ULZY BO NIE MOZNA W SOBIE PEWNYCH RZECZY DUSIC JA ROZUMIEM ZE TO JEST GRA ALE MY SIE NIE ZNAMY JEDEN MOZE BYC PROKURATOREM DRUGI KSIEDZEM KAZDEMU COS NA SERCU LEZY MOZE NIE CHCE O TYM SWOIM KOLEGOM GADAC A TU BY MOGL JAK MYSLICIE?
Administrator
JA tam sie nie czaje, jak mi cos lezy to wale prosto z mostu Kazdy kto mnie zna to wie.